Известие

Collapse
No announcement yet.

Германците избраха Алфа 147 и 156 за най-добрите коли

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Германците избраха Алфа 147 и 156 за най-добрите коли

Немското списание АвтоМоторСпорт...избра Алфа 147 и Алфа 156 за най-добрите внасяни в Германия коли в техните категории.

Изборът бе направен чрез гласуване от страна на читатилите на АвтоМоторСпорт...Тоест немския народ избра Алфа
    sigpic
    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Най-после на тъпата шваба и доде акъла
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

БРАВО!!!!
      Намирисва ми на ИТАЛ МАНИЯ у швабите
      Крайно време бе да се качат и те в коли
      sigpic

Comment

е да там хората си имат акъл
        а нашите журналисти тука ... който им даде повече пари ... нали ...
        Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
        Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
        Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Първоначално публикувано от DiStefano
          е да там хората си имат акъл
          а нашите журналисти тука ... който им даде повече пари ... нали ...
          0888 232 484 - Бобо Extreme Service
          sigpic
          Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
          Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Да бе ... ма то като всичко в БГ се продава, що не и журналистите (някои колеги тука да не се припознават в общата група...). Бяс ме хваща като попадна случайно на нашите велики авто-предавания по ТВ-то - немски коли, немски коли, немски коли, немски коли, френска кола, немски коли, други коли (евентуално американски или японски)... Е това си намирисва на дискриминация
            155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
            Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Навсякъде трябва да се купуват журналистите за да пишат хубави неща инае не става
              XTruck

Comment

Първоначално публикувано от Quadrifoglio
                Навсякъде трябва да се купуват журналистите за да пишат хубави неща инае не става

включително и в Германия! естествено....
                sigpic
                === 75 1.8 T '86 ===
                === 156 SW 2.4 JTD '01 ===

If Rust Is Lighter Than Carbon Fibre, My 75 Is A Superleggera!

Comment

Първоначално публикувано от Alfa User
                  Да бе ... ма то като всичко в БГ се продава, що не и журналистите (някои колеги тука да не се припознават в общата група...). Бяс ме хваща като попадна случайно на нашите велики авто-предавания по ТВ-то - немски коли, немски коли, немски коли, немски коли, френска кола, немски коли, други коли (евентуално американски или японски)... Е това си намирисва на дискриминация
                  Добре,че го повдигна на въпрос...напълно съм съгласен с теб.Защо ми се струва че от доста време всяко предаване показва някой(както аз ги дефинирам)френски shit...еее...то бива,бива,но тяхното е нахалство...как не ги е срам-в година кам 1-2 пъти споменават за нещо италианско!Е,та това ли е действителността???
                  '99 156 1.9 JTD SP3

Comment

някой от БГ авто журналистите дори нямат книжки за шофиране...така че какво искате
                    sigpic
                    Най-бързата Българска Алфа на писта 147QVD, 159 2.4QVDm, Crosswagon Edition Nero, Aprilia SR 50 Tetsuya Harada Replica
                    " Marco Cavigioli champion IRC 2WD with Fiat Grande Punto DIESEL"
                    "Seat Leon TDI champion WTCC 2008"

Comment

Първоначално публикувано от KGB
                      някой от БГ авто журналистите дори нямат книжки за шофиране...така че какво искате
                      Много си прав, за съжаление глупаци много
                      Не може един, макар и журналист без книжка да дава компетентно мнение за качества на даден автомобил
                      sigpic

Comment

[quote=Panaiot Karpachev]
                        Първоначално публикувано от "Alfa User":26z1j3fm
                        Добре,че го повдигна на въпрос...напълно съм съгласен с теб.Защо ми се струва че от доста време всяко предаване показва някой(както аз ги дефинирам)френски shit...еее...то бива,бива,но тяхното е нахалство...как не ги е срам-в година кам 1-2 пъти споменават за нещо италианско!Е,та това ли е действителността???[/quote:26z1j3fm] да,така е зажалост пък няма само немски и френски и т.н..фенове по ТВ да му се невиди Това си е чиста дискриминация
                        Alfa Romeo 159 SW Q-Tronic JTDm 150hp '09
                        ex Alfa Romeo 147 JTDm 120hp '05
                        ex Alfa Romeo 145 TS 103hp '97

Comment

И аз така мисля... Слушаме само за новите постижения на Ф--д, П--о, С-----н и с това се изчерпват всички марки коли в Света. Това наистина иде от журналистите.
                          '98 Alfa Romeo 156 1,8 16V Twin Spark

Comment

По повод некомпетентните авто-журналисти: самият факт, че редовно срещам из пресата "автомобилът е с мощност еди-колко-си кубически сантиметра" какво ви говори?
                            И както отбеляза Quadrifoglio, за да се пишат хубави неща трябва да се плаща...
                            Alfa Romeo 145 1.9 JTD

Comment

Мда, и типичните "компетентни" изказвания на "Авто-хит" (май така беше предаването по NTV) от рода на :
                              - "Двигателят на тази спортна лимузина е изключително мощен и пъргав. Със своите 2500 куб. см. развива мощност от порядъка на 125 к.с." и т.н.
                              - или "Изключително мощният двигател а този автомобил го изстрелва от 0 до 100 км/ч само за около 11.3сек"
                              Горепосочените цитати се отнасяха за модел на Опел, производство 2003 год. :wazuup: :wazuup: :wazuup:
                              А колко още бисери има за другите немски и френски "автомобили"...
                              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
                              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

Working...
                              X